home | contact | sitemap | disclaimer

3hoog Leuven : Meeting center

A meeting with a view
print

IN PRIMEUR: 3hoog verhuist en breidt uit! 11-05-2019


Beste klant, beste prospect,


Bij deze willen wij u informeren dat 3hoog eerder dit jaar de beslissing genomen heeft om na 10 jaar werken op de 3hoog Leuven-site te verhuizen.De reden waarom wij de prachtige site in Leuven op 31 juli 2019 achter ons laten is meerderlei.

3hoog Leuven heeft de ambitie om te groeien en uit te breiden, waaraan het op de huidige site aan mogelijkheden ontbreekt. Zowel qua uitbreiding van capaciteit als parking lopen we tegen beperkingen aan.

Met de ambitie om het merk 3hoog verder in de markt zetten en de 3hoog-ploeg toekomstperspectief te bieden gingen we op zoek naar mogelijkheden buiten de huidige site.

Afgelopen jaar kwamen we twee opportuniteiten tegen die ons gesterkt hebben in onze beslissing om te verhuizen.

De eerste locatie, die tevens onze uitvalsbasis is, starten we op in Haasrode samen met het IT-bedrijf AE. Dit nieuwe 3hoog initiatief lanceren we als “AEtelier” en is gelegen aan de Interleuvenlaan 74, 3001 Haasrode.

De mogelijkheden van deze infrastructuur zijn onbeperkt, uiteraard binnen de oppervlakte die we beschikbaar hebben. We richten ons op diegenen die willen vergaderen, opleiden, producten voorstellen en vieren. Met meerdere vergaderzalen, waarvan de grootste een capaciteit tot 400 personen heeft, schatten we in dat we op de markt in het Leuvense echt wel een grote toegevoegde waarde kunnen bieden. Zeker in combinatie met de gewaardeerde aanpak van 3hoog, waar huiselijke professionele aanpak en vooral u centraal staat.

Ons tweede initiatief is het Wijnkasteel Haksberg in Tielt-Winge, op een kwartier rijden van Leuven. Hier vinden we het romantische DNA van het huidige 3hoog Leuven terug. Omgeven door wijngaarden en prachtige bomen biedt het Wijnkasteel een intieme plek waar kan gefeest, gewerkt en overnacht worden.

Zo, wij hopen met deze toelichting het vertrouwen van de huidige klanten van 3hoog Leuven te bewaren, en daarnaast alle anderen de goesting te bieden om met ons te komen praten en onze accommodatie te komen ontdekken en samen te werken.

Ontdek onze initiatieven op www.3hoog.be !

Vriendelijke groeten en tot binnenkort in één van onze inspirerende locaties.


Bart Jaeken, Dries Schuermans en team

Haksberg
Aetelier

« meer nieuws