home | contact | sitemap | disclaimer

3hoog Leuven : Party center

A party with a view
print

Ons aanbod


Verscholen in het groen, binnen de ring van Leuven en toch op slechts 500 meter van de E314… Welkom bij ons party center 3hoog Leuven.

Heeft u iets te vieren? Wenst u een prachtig huwelijksfeest, een hippe receptie, een avondje tafelen of swingen op de dansvloer?
Een speciale gelegenheid vraagt om een unieke omkadering! Ons locatie bestaat uit drie droomlocaties. De Witte Vila, het Bauhaus en het Museum. Elk van deze gebouwen heeft een eigen architectonische stijl.

Wij staan klaar om u zorgeloos en in een huiselijke sfeer te ontvangen. U kan op onze ervaring en advies rekenen voor een onvergetelijke dag! Wij staan voor u klaar!

Uw bijdrage? Ten volle van uw feest genieten.Foto's

Nieuws

Volgende proefavond op 26 februari 22-01-2018

Beste klant, Ook in 2018 organiseren we graag maandelijks een proefavond waarop u kan kennis komen maken met ons, de site en de mogelijkheden van 3hoog Leuven. De eerstvolgende proefavond is op maandagavond 26 februari tussen 17.30u en 20u. Tijdens een persoonlijke afspraak bieden wij u...
lees verder »

5 tips voor een succesvolle nieuwjaarsreceptie! 08-01-2018

Het nieuwe jaar is net gestart Het perfecte moment om met de collega’s samen te komen en te klinken! Iedereen heeft zich ingezet en dat moet gevierd worden! Een nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid om terug te blikken op 2017 en het nieuwe jaar goed in te zetten. Wil je er een...
lees verder »

Fotogalerij

Een greep uit onze fotogalerij ...


bekijk alle foto 's