home | contact | sitemap | disclaimer

3hoog Leuven : Party center

A party with a view
print

Een unieke locatie

locatie Witte Villa Bauhaus Museum 3hoog Leuven, een veelzeggende naam voor uit de kluiten gewassen faciliteiten met veel charme. De ligging? In het groen, hartje aloude universiteitsstad, met naast de grote tuin de boomgaarden van de tuinbouwschool! Bovendien bent u hier op een boogscheut van de Grote Markt en op amper 1 km van de E 314. Een betere ligging vindt men zelden! En als kers op de taart hellen de terreinen af, zodat het panorama op de binnenstad en de weidse omgeving moeilijk nog mooier kan zijn.

De 3Hoog Leuven gebouwen hebben elk hun krachtige architectonische stijl. Allereerst de klassieke Witte Villa, die de chique life style van Knokke oproept, met binnen hypermodern meubilair en trendy verlichting. Geslaagd contrast!
Dan het Bauhaus, volledig gerestaureerd tot zijn oorspronkelijke staat, met unieke accenten. Ook hier tijdloos design, met een knipoog teruggrijpend naar de unieke Berlijnse Bauhaus-stijl. Het Museum wordt in de toekomst het meest eigentijdse: nieuwbouw met strak-moderne belijning.

Voor een overzicht van de gebouwen, de zalen en hun bijhorende capaciteiten kan u klikken op overzicht.
Leest u graag wat over de historiek van deze site? Neem hier een kijkje.