home | contact | sitemap | disclaimer

3hoog Leuven : Party center

A party with a view
print

5 tips voor een succesvolle nieuwjaarsreceptie! 08-01-2018

Het nieuwe jaar is net gestart Het perfecte moment om met de collega’s samen te komen en te klinken! Iedereen heeft zich ingezet en dat moet gevierd worden! Een nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid om terug te blikken op 2017 en het nieuwe jaar goed in te zetten. Wil je er een topeditie van maken? Volg dan volgende tips.


1. Zoek een leuk concept en passende locatie

Een nieuwjaarsreceptie is een feestelijke gebeurtenis, waar een passende locatie bij hoort. Houd rekening met het aantal aanwezigen en het concept: een drink, een walking dinner of ga je voor een uitgebreid diner? Het is een aanrader om de receptie op een externe locatie te organiseren die hiervoor is ingericht. Zo kan je als organisator zelf zorgeloos genieten en hoef je na afloop niet zelf op te ruimen.


2. Zorg voor de juiste aankleding


Naast de locatie zelf, is ook een sfeervolle en gezellige aankleding belangrijk, passend bij het gekozen concept. Kies je voor een thema, zorg dan dat de styling van de locatie, de dresscode van de gasten en de catering en dranken hierop zijn afgestemd. Wat denk je van thema's zoals Great Gatsby, Hollywood of Winter Wonderland?


3. Eten en drinken


Goede catering maakt of kraakt het feest! Bedenk op voorhand wat je de gasten wenst aan te bieden: van kleine hapjes tot uitgebreid diner? Wil je graag alcohol schenken: ga je voor bubbels of cocktails? Zorg ook voor een lekkere mocktail (cocktail zonder alcohol), zodat de collega’s allemaal veilig thuisgeraken.


4. Zorg voor een luchtige en humorvolle speech


Blik in je nieuwjaarsspeech terug naar wat er afgelopen jaar allemaal goed is gegaan en bedank je werknemers voor hun inzet! Daarnaast wil je ook vooruitkijken naar de toekomst om je werknemers te motiveren voor het nieuwe jaar. Maak de speech niet te lang en houd het feestelijk en positief.


5. Extra bedankje

Je medewerkers spanden zich een jaar lang in en verdienen een extra’tje. Bedenk daarom een leuk cadeau om hen te bedanken en je waardering kracht bij te zetten, zoals een fles champagne, een cadeaubon of een gepersonaliseerd gadget.


Zelf een nieuwjaarsreceptie organiseren?

3hoog Leuven ondersteunt je graag bij het uitwerken en orgniseren van jouw nieuwjaarsreceptie! Neem contact met ons op via 016616561 of via info@3hoogleuven.be voor meer informatie.

Cheers to the new year!


« meer nieuws