home | contact | sitemap | disclaimer

3hoog Leuven : Party center

A party with a view
print

Wat nog?

3hoog Leuven is meer dan alleen een locatie. U kan bij ons ook terecht voor de invulling van uw feest! Een quiz, een workshop cocktailshaken of een spel? 3hoog Leuven zorgt niet alleen voor de locatie, maar ook voor een leuke toets aan uw event.

Ons organisatbureau verzorgt al ruim 15 jaar de praktische organisatie van opleidingen. Jaarlijks leiden wij voor 15.000 deelnemers de opleiding en grotere studiedagen en congressen in goede banen.

Deze ervaring in het organiseren zetten we graag in om van uw event een succes te maken. Samen met u bekijken we hoe we uw idee kunnen vertalen naar concrete realiteit. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met het organisatorische maar krijgt u alles netjes uitgewerkt op een presenteerblaadje.

Graag een voorbeeld?

Zo kregen we onlangs de vraag van een klant om niet alleen de facilitaire omgeving te voorzien van hun jaarlijkse meeting, maar ook het namiddag gedeelte: een quiz!

Doelstelling was om de deelnemers iets bij te brengen rond de producten en procedures van het bedrijf en anderzijds hen een fijne namiddag te bezorgen. De klant zorgde voor het inhoudelijke gedeelte en 3hoog Leuven stelde de quiz op en zorgde voor de organisatorische en administratieve uitwerking hiervan.
Het resultaat: 50 gedreven deelnemers en een tevreden klant.

Bent u ook op zoek naar een leuke toets voor uw event of feest, laat het ons weten. Wij zoeken graag samen naar een gepaste invulling!
Quiz
Workshop cocktailshaken